Skip to main content
Voor veel bedrijven was 2022 een zwaar jaar. Corona was deels nog bezig en het jaar startte met een lockdown voor veel winkels. Voor Admiral Markets was het echter een zeer goed jaar, namelijk het beste jaar in de geschiedenis van het bedrijf. Maar waarom was het een goed jaar voor deze online broker? Lees het hier!

In 2022 wist Admiral Market een record omzet te bereiken uit de inkomsten van online trading. Daarnaast groeide het aantal klanten en wist het licenties te verkrijgen in Zuid-Afrika en Canada. Waardoor er ook voor 2023 weer voldoende kansen liggen om door te groeien.

In 2022 wist het een netto inkomen uit trading te halen van ruim 44 miljoen euro. Dit was in 2021 nog slechts 20.5 miljoen euro. De inkomsten uit trading verdubbelde dus in 2022. Het netto resultaat van Admirals was in 2022 24,8 miljoen euro. Een jaar eerder werd er net aan een plus genoteerd van 900 duizend euro.

Hiermee is het bedrijf hard op weg om de doelen betreft 2030 te behalen. Het doel van Admiral Markets is om tegen 2030 10 miljoen klanten te hebben die handelen op het online broker platform van Admirals.

Sergei Bogatenkov, CEO van Admirals, reageerde zeer blij op de resultaten van het bedrijf in 2022: “Als wereldwijde FinTech-gemeenschap heeft Admirals altijd gestaan ​​voor de waarden die mensen en culturen over de hele wereld met elkaar verbinden. Financiële vrijheid is een van de volgende grote doelen van de mensheid en wij geloven dat het voor iedereen en overal binnen handbereik moet zijn. Ons doel is om op die reis een betrouwbare financiële partner te zijn.”

“Onze visie is om de wereldwijde pionier te zijn op het gebied van financiële inclusie die mensen toegang geeft tot moeiteloze, betaalbare en veilige financiële producten en diensten via een ecosysteem dat aan hun behoeften voldoet. Deze visie spreekt niet alleen over de toekomst, maar beschrijft de gelijktijdige ontwikkeling en uitvoering van vandaag van een sterke strategie als een wereldwijd financieel centrum. We zijn snel, flexibel en moedig, en dat is waar onze recordresultaten van vorig jaar voor spreken.”

Foto auteur Miriam Ootjers

Miriam Ootjers

Auteur

 

Disclaimer
De informatie en tekst in deze uiting/artikel is niet bedoeld als zijnde beleggingsadvies en moet daarom worden gezien als puur informatief. Dit artikel is opgemaakt door Square Media Ltd en/of derden en het is aan u om te zien of die wel bij uw persoonlijke financiële situatie past. U bent daarom zelf verantwoordelijk voor een juiste beoordeling of de informatie in dit artikel voor u passend is, in relatie tot uw eigen financiële situatie en doelstellingen.

 

Leave a Reply