Skip to main content
Betalingsverwerker Adyen blijft nieuwe marketen verkennen. Dit keer gaat het zich begeven in de bouwsector. Het Amsterdamse bedrijf Adyen is namelijk een samenwerking aangegaan met het Amerikaanse Buildertrend. De twee bedrijven gaan samenwerken op het gebied van betalingen verwerken op het innovatieve softwareplatform van Buildertrend.

Buildertrend is een innovatief bedrijf met een softwareplatform in de woningbouw. Het SaaS (Software as a Service) platform van Buildertrend geeft onder anderen aannemers en bouwers beter inzicht in de organisatie, progressie, prijsopgaves en andere bouwsector gerelateerde projecten. Adyen gaat het verwerken van betalingen via het Buildertrend-platform voor zijn rekening nemen. Hierdoor kunnen gebruikers van het platform snellere verwerkingen van betalingen via het platform verwachten.

Door de samenwerking kunnen gebruikers van het financieel beheer gedeelte van het platform alle verschillende aspecten van financieel beheer via 1 betalingsverwerker afhandelen. Deze samenwerking zal het leven en de werkzaamheden van de gebruikers van het Buildertrend dus een stuk vergemakkelijken.

Andrés Ricaurte, SVP & GM, Financial Services bij Buildertrend, over de aangekondigde samenwerking met Adyen: “We willen onze klanten helpen hun financiële processen te vereenvoudigen en de gezondheid van hun bouwbedrijven te optimaliseren door middel van een geïntegreerde suite van oplossingen voor financieel beheer, Adyen’s technologisch vooruitstrevende en zeer adviserende aanpak maakt ze tot een geweldige partner om mee samen te werken.”

Davi Strazza, President Noord-Amerika bij Adyen, is ook verheugd over de samenwerking: “Platforms specialiseren zich steeds meer in focus en dit helpt hen om beter in te spelen op de behoeften van hun gebruikers. Ongeacht de branche, het stroomlijnen van betalingen is een van de vele manieren waarop Adyen for Platforms bedrijven helpt hun ambities sneller te realiseren.”

 

Wil je beleggen in aandelen en is Adyen een interessante opties? Bij eToro is een online broker waar je kunt handelen in een groot aantal aandelen, waaronder de aandelen van Adyen.

Foto auteur Miriam Ootjers

Miriam Ootjers

Auteur

 

Disclaimer
De informatie en tekst in deze uiting/artikel is niet bedoeld als zijnde beleggingsadvies en moet daarom worden gezien als puur informatief. Dit artikel is opgemaakt door Square Media Ltd en/of derden en het is aan u om te zien of die wel bij uw persoonlijke financiële situatie past. U bent daarom zelf verantwoordelijk voor een juiste beoordeling of de informatie in dit artikel voor u passend is, in relatie tot uw eigen financiële situatie en doelstellingen.

 

Leave a Reply