Skip to main content
2023 is weer een jaar vol nieuwe kansen op de (Nederlandse) aandelenmarkt. Daarom hebben wij voor jullie 3 bedrijven geselecteerd die het in 2023 mogelijk heel goed kunnen doen dankzij de wereldwijde politieke en economische situatie waar we ons in bevinden.

Royal Dutch Shell plc

Waarom investeren in Royal Dutch Shell plc? Royal Dutch Shell plc is een grote internationale olie en gasbedrijf met een lange historie van financiële prestaties en stabiliteit. Het bedrijf biedt beleggers een combinatie van een stevige dividendrendement, een gevarieerd aanbod aan olie en gasactiviteiten en een sterke balans. Daarnaast is het een goede optie voor beleggers die op zoek zijn naar een defensieve investering met een aantrekkelijke waardering. Met zijn financiële kracht kan Shell haar marktpositie versterken door middel van acquisities, waardoor beleggers kunnen profiteren van de groeiende waarde van het bedrijf.

Aalberts N.V.

Aalberts N.V. is een toonaangevende industriële groep die actief is in de sectoren industriële installaties, bouwcomponenten, industriële diensten en elektronica. Het bedrijf heeft een gevestigde reputatie voor het leveren van innovatieve oplossingen met een hoge kwaliteit. Aalberts N.V. heeft een solide financiële basis met een solide balans en een gezonde kasstroom. Het bedrijf heeft ook een sterke marktpositie, waardoor het in staat is zijn winstgevendheid te verbeteren. Aalberts N.V. is ook een van de meest rendabele bedrijven in de industriële sector. De aandelen van het bedrijf zijn daarom een goede investering voor beleggers die op zoek zijn naar een lange termijn investering.

Unilever N.V.

Unilever N.V. is een leidende fabrikant en distributeur van consumentenproducten met een gevestigde marktpositie in meer dan 190 landen over de hele wereld. Ze hebben een goede reputatie voor financiële stabiliteit en staan bekend om hun sterke cashflow. Ze hebben een lange geschiedenis van dividenduitkeringen en hun aandelen zijn vrij liquid, wat betekent dat investeerders hun aandelen gemakkelijk kunnen kopen en verkopen. Unilever N.V. is ook een leidende speler in duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, waardoor hun aandelen aantrekkelijk kunnen zijn voor beleggers die geïnteresseerd zijn in ethisch verantwoord beleggen.

Foto auteur Miriam Ootjers

Miriam Ootjers

Auteur

 

Disclaimer
De informatie en tekst in deze uiting/artikel is niet bedoeld als zijnde beleggingsadvies en moet daarom worden gezien als puur informatief. Dit artikel is opgemaakt door Square Media Ltd en/of derden en het is aan u om te zien of die wel bij uw persoonlijke financiële situatie past. U bent daarom zelf verantwoordelijk voor een juiste beoordeling of de informatie in dit artikel voor u passend is, in relatie tot uw eigen financiële situatie en doelstellingen.

 

Leave a Reply