Skip to main content
eToro stelt met de Isrealische Meron Shani een veteraan uit de iGaming industrie aan als Chief Financial Officer van het bedrijf. Online broker eToro was opzoek naar een nieuwe CFO nadat Shalom Berkovitz opstapte als CFO en CEO van het bedrijf.

Meron Shani is geen nieuwe naam binnen het bedrijf, dat onder andere bekend staat om het social trading. Meron Shani is al sinds 2019 in dienst bij eToro als vice president van de financiën. Buiten eToro werkte Shani in de online casino industrie waar hij voor onder andere poker gigant Pokerstars werkte in een functie bij de financiën.

De afgelopen tijd zijn er veel veranderingen geweest binnen de organisatie van het Israëlische bedrijf. Dit heeft mede te maken met het feit dat eToro 100 banen moest schrappen, grotendeels onder Israëlische medewerkers. Ten tijden van het schrappen van de banen maakte het bedrijf ook bekend om de plannen van het naar de beurs gaan met eToro te cancelen. Eerder maakte het bedrijf bekend om plannen te hebben voor een IPO in de hoop 10 miljard dollar op te halen.

eToro is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het online handelen in aandelen en andere beleggingen. Hierbij richt het zich vooral op beginnende handelaren. Een onderdeel waarmee eToro naam maakt is het social trading, ookwel copytrading genoemd. Hiermee kan je de bewegingen van professionele 1 op 1 kopiëren. Hierdoor hoef je zelf geen onderzoek te doen naar de aandelen, maar volg je de mensen die ervaren zijn en ook een track record hebben op de online aandelenbeurs.

Naast social trading biedt eToro een hoop educatie voor de beginnende handelaar die wil groeien in het online traden. Wij van Brokerfolio benoemde eToro dan ook als beste online broker van 2022 als het gaat om het dienen van de beginnende trader.

Foto auteur Miriam Ootjers

Miriam Ootjers

Auteur

 

Disclaimer
De informatie en tekst in deze uiting/artikel is niet bedoeld als zijnde beleggingsadvies en moet daarom worden gezien als puur informatief. Dit artikel is opgemaakt door Square Media Ltd en/of derden en het is aan u om te zien of die wel bij uw persoonlijke financiële situatie past. U bent daarom zelf verantwoordelijk voor een juiste beoordeling of de informatie in dit artikel voor u passend is, in relatie tot uw eigen financiële situatie en doelstellingen.

 

Leave a Reply