Skip to main content
Goednieuws voor de mensen die gebruik maken van de crypto exchange Gate.io. Het bedrijf dat gevestigd is in Litouwen brengt een crypto betaalkaart op de markt in samenwerking met VISA. Hierdoor kunnen gebruikers hun crypto gemakkelijker uitgeven in de winkels. Voorlopig is de kaart alleen beschikbaar in de Europese Economische Ruimte, waar Nederland ook toe behoort.

Handelen in crypto via online crypto brokers en exchanges is enorm populair. Elke dag wordt er voor miljoenen euro’s aan crypto verhandeld. Qua adoptie en gebruik blijft crypto echter nog redelijk achter als je het vergelijkt met het handelsvolume. Adoptie is daarom nodig om de ontwikkeling van crypto naar een hoger niveau te brengen en crypto ook blijvend te laten zijn.

De samenwerking tussen Gate en VISA zorgt ervoor dat gebruikers crypto kunnen uitgeven bij winkels die crypto normaal gesproken niet accepteren. “We zijn verheugd om deze innovatieve oplossing op de markt te introduceren”, aldus Dr. Lin Han, oprichter en CEO van Gate Group. “Met de Gate Visa-kaart kunnen onze gebruikers naadloze cryptobetalingen doen aan verkopers over de hele wereld. Het overbrugt crypto met het dagelijks leven en zorgt voor meer financiële inclusie voor gebruikers.”

Gates.io is een cryptocurrency exchange die gebruikers in staat stelt om digitale valuta’s te kopen, verkopen en verhandelen. Het platform biedt een breed scala aan cryptocurrencies en handelsparen, evenals geavanceerde handelshulpmiddelen en functies, zoals margehandel, futures en opties. Het heeft ook een robuuste beveiliging en maatregelen om de veiligheid van de fondsen van gebruikers te waarborgen, waaronder het gebruik van cold storage en tweefactorauthenticatie. Gates.io richt zich op het bieden van een betrouwbare en gebruiksvriendelijke handelservaring voor cryptocurrency-handelaren en –beleggers wereldwijd.

Foto auteur Miriam Ootjers

Miriam Ootjers

Auteur

 

Disclaimer
De informatie en tekst in deze uiting/artikel is niet bedoeld als zijnde beleggingsadvies en moet daarom worden gezien als puur informatief. Dit artikel is opgemaakt door Square Media Ltd en/of derden en het is aan u om te zien of die wel bij uw persoonlijke financiële situatie past. U bent daarom zelf verantwoordelijk voor een juiste beoordeling of de informatie in dit artikel voor u passend is, in relatie tot uw eigen financiële situatie en doelstellingen.

 

Leave a Reply