Skip to main content
Elon Musk heet het logo van ‘zijn’ Twitter (tijdelijk) verandert naar het hoofd van het Doge hondje. Het nieuwe logo van een hoofdje van een Shiba Inu hond is duidelijk een referentie naar Doge Coin, een crypto munt waar Musk meerdere malen van heeft laten er fan van te zijn. Wil je Doge Coin kopen? Dat kan via Crypto brokers.

Goed nieuws voor de bezitters van de ‘’meme coin’ Doge Coin. De crypto munt is ooit begonnen als een grap, maar is vele jaren later een zeer serieuze munt geworden in de cryptowereld met een marketcap van maar liefst 13 miljard dollar. Begin deze week dat ondernemer daar een schepje bovenop door het logo van social media platform Twitter te veranderen naar een afbeelding van de Shiba Inu hondje dat bekend is van Doge coin. Meteen schoot de koers van de munt van 0.075 cent naar 0.1 cent per coin. Een mooie winst dus voor investeerders die in het bezit zijn van deze alt coin.

Of er nog (positieve) gevolgen of een samenwerking aan het veranderen van het logo verbonden is, is nog onbekend. Of het hondje nu blijvend het nieuwe logo van Twitter wordt is onwaarschijnlijk. Ondernemer Elon Musk doet namelijk wel vaker dingen om een reactie van het publiek uit te lokken. Het heeft er alle schijn van dat dit een tijdelijke actie is.

Doge Coin is een cryptocurrency die werd gelanceerd in 2013. Het is gebaseerd op de Litecoin-technologie en heeft als doel om een ​​”grappige en luchtige” versie van Bitcoin te zijn. Het werd oorspronkelijk gemaakt als een parodie op de cryptocurrency-markt, maar is sindsdien uitgegroeid tot een echte valuta die wordt gebruikt voor online transacties en investeringen. Het heeft een zeer volatiele prijsgeschiedenis en wordt vaak geassocieerd met memes en internetcultuur. Het is een gedecentraliseerde valuta die wordt beheerd door een gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers.

Foto auteur Miriam Ootjers

Miriam Ootjers

Auteur

 

Disclaimer
De informatie en tekst in deze uiting/artikel is niet bedoeld als zijnde beleggingsadvies en moet daarom worden gezien als puur informatief. Dit artikel is opgemaakt door Square Media Ltd en/of derden en het is aan u om te zien of die wel bij uw persoonlijke financiële situatie past. U bent daarom zelf verantwoordelijk voor een juiste beoordeling of de informatie in dit artikel voor u passend is, in relatie tot uw eigen financiële situatie en doelstellingen.

 

Leave a Reply