Skip to main content
Welcome to our Knowledge Base
< All Topics
Print

Wat is Dharma?

Wat is Dharma? 

Wat is Dharma?

Dharma is een gebruiksvriendelijke app ontworpen om personen aan te sluiten op DeFi, door hen rechtstreeks te verbinden met hun fiat bankrekeningen. Hoewel Dharma geen eigen protocol heeft, functioneert het als een “brug” naar populaire DeFi protocollen zoals Uniswap, Compound, Yearn, en meer.

Betrokken raken in het DeFi ecosysteem vereist vaak gespecialiseerde kennis en een diep begrip van cryptocurrency beurzen, wallets en meer. Dharma wil niet-technische gebruikers die erg nieuw zijn met crypto in staat stellen om rente te verdienen op stablecoins, zoals USDC zonder enige complexiteit. Dharma heeft zijn richting een paar keer gedraaid, maar het is altijd gericht geweest op het verbeteren van het gebruiksgemak van DeFi producten.

Wat kan ik met Dharma?

Dharma is een platform dat zich rechtstreeks richt op mensen met weinig kennis van cryptocurrency, maar die toch willen profiteren van veelbelovende DeFi-markten en rentetarieven. Als een gebruiksvriendelijke brug tussen de fiat bankrekeningen van gebruikers en DeFi protocollen, voegt Dharma waarde toe aan de DeFi ervaring door middel van een paar belangrijke factoren. Het gebruik van Dharma is net zo eenvoudig als het aanmaken van een e-mail account. Alles wat men nodig heeft om te beginnen is hun e-mailadres, land en een gewone bankrekening.

In tegenstelling tot de meeste DeFi platforms, vereist het geen bestaande wallet, browser extensies, of andere extra tools. Inloggen gebeurt via een eenvoudig e-mailadres en wachtwoord. Dharma neemt dingen een stap verder dan de meeste andere fiat-vriendelijke platforms door daadwerkelijk uw bankrekening te verbinden met uw wallet via de Dharma-app. Dit stelt gebruikers in staat om snel en eenvoudig stortingen te doen in DeFi leenprotocollen, allemaal in een paar stappen binnen een enkele app.

Hoe werkt Dharma

  • Ga om te beginnen naar https://www.dharma.io/ en download de Dharma-app op uw iOS- of Android-apparaat.
  • Open de app en maak een wallet aan met uw e-mailadres.
  • Navigeer naar het tabblad “Instellingen” en koppel uw bankrekening.
  • Tik op het middelste “acties” icoon.
  • Tik op “DeFi met uw bankrekening”.
  • Selecteer het protocol waar u geld aan wilt leveren.
  • Selecteer het token dat u wenst te leveren. Zodra u bevestigt, zal dit uw bankrekening gebruiken om het token dat u geselecteerd heeft te kopen en te leveren aan het protocol.

Delen

Foto auteur Miriam Ootjers

Miriam Ootjers

Auteur

 

Disclaimer
De informatie en tekst in deze uiting/artikel is niet bedoeld als zijnde beleggingsadvies en moet daarom worden gezien als puur informatief. Dit artikel is opgemaakt door Square Media Ltd en/of derden en het is aan u om te zien of die wel bij uw persoonlijke financiële situatie past. U bent daarom zelf verantwoordelijk voor een juiste beoordeling of de informatie in dit artikel voor u passend is, in relatie tot uw eigen financiële situatie en doelstellingen.