Skip to main content
Welcome to our Knowledge Base
< All Topics
Print

Wat is KNAB?

Wat is KNAB? 

Wat is KNAB?

Knab is een online bank met een menselijke service. Een bank waar je terechtkunt voor het openen van een betaal- of spaarrekening. Waar je je geld kunt beleggen. En waar je als ondernemer een voordelige zakelijke rekening zou kunnen openen.

Wat kan ik met KNAB?

Bij Knab heb je de mogelijkheid om meerdere betaalrekeningen en/of spaarrekeningen te openen als je een pakket afsluit. Dit is vooral erg handig als je graag verschillende rekeningen wilt gebruiken voor verschillende (spaar)doelen, zonder dat je voor iedere rekening afzonderlijk dient te betalen.

Hoe werkt KNAB?

Het openen van een rekening kost je niet meer dan 10 minuten. Het fijne is dat je het gewoon vanuit je luie stoel kunt regelen. Het enige wat je nodig hebt, is:

  • de Knap app op je smartphone
  • je paspoort of ID-kaart

Nadat je de app hebt geïnstalleerd, kun je starten met de aanvraag. Hiervoor dien je je persoonlijke gegevens in te vullen en je paspoort of ID te scannen met de camera van je telefoon. Vervolgens is het nodig om €0.01 over te maken vanaf een betaalrekening die op jouw naam staat, zodat de bank er 100% zeker van is dat ze daadwerkelijk een aanvraag van jou ontvangen.

Na het beantwoorden van alle vragen en het opgeven van je gegevens, kies je een pincode en moet je akkoord gaan met de voorwaarden. Hierna gaat Knab met jouw aanvraag aan de slag. Dit kan tot maximaal 5 werkdagen duren. Na goedkeuring wordt je betaalpas binnen 3 tot 5 dagen bij te thuis bezorgd.

Delen

Foto auteur Miriam Ootjers

Miriam Ootjers

Auteur

 

Disclaimer
De informatie en tekst in deze uiting/artikel is niet bedoeld als zijnde beleggingsadvies en moet daarom worden gezien als puur informatief. Dit artikel is opgemaakt door Square Media Ltd en/of derden en het is aan u om te zien of die wel bij uw persoonlijke financiële situatie past. U bent daarom zelf verantwoordelijk voor een juiste beoordeling of de informatie in dit artikel voor u passend is, in relatie tot uw eigen financiële situatie en doelstellingen.