Skip to main content
2022 komt langzaam ten einde. Daarom gaan wij van Brokerfolio kijken welke aandelenbeurzen de beste brokers van 2022 waren. 2022 is een enerverend jaar geweest voor het kopen van aandelen, dus welke broker heeft zich echt onderscheiden en dan met name op het gebied van beginners. Welke broker heeft de beginnende belegger het snelst en best thuis laten voelen? Lees het hier. Zijn jullie het eens met deze beste broker voor beginners van 2022? Laat het weten in de reacties.

Beste broker voor beginners 2022: Etoro

Dat het bedrijf tot 100.000 euro wilt vergoeden is niet willekeurig. Dit bedrag komt namelijk overeen met het depositogarantiestelsel van de banken waar klanten tot €100.000 vergoed krijgen in geval van een faillissement van een bank. In een persbericht verklaart Bitvavo het volgende: “Om de beveiliging van de activa van onze gebruikers naar een hoger niveau te tillen, introduceren we de Bitvavo Account Guarantee. Als iemand ongeoorloofd toegang krijgt tot uw Bitvavo-account en geld verduistert, komt u in wezen in aanmerking voor een terugbetaling tot 100.000 EUR.”

Naar onze mening is eToro de beste online broker voor beginners in 2022. Dit komt omdat eToro erg eenvoudig is in gebruiker en er meerdere functies aanwezig zijn waarmee beginnende beleggers op weg mee geholpen kunnen worden.

Start nu bij eToro

Gebruiksvriendelijke website

Wat essentieel is voor beginnende online beleggers is toch wel een website die gemakkelijk in gebruik is en snel te begrijpen is. eToro heeft een dergelijke website waar je als beginners snel doorheen komt. Ook het feit dat er 0% commissie is, is voor een beginnende handelaar een voordeel.

Social Trading

Een reden waarom eToro een goed begin is voor beginnende beleggers is het feit dat je gebruik kan maken van eToro´s CopyTrader. Met deze module kan je als beginnend belegger de beleggingen van andere (succesvolle) handelaren kopiëren. Zo kun je leren van de meesters, en eventueel uiteindelijk je eigen strategieën gaan ontwikkelen als het gaat om beleggen.

Daarnaast is het ook een plek waar kennis vergaard kan worden, je kan namelijk chatten en praten met andere (beginnende) beleggers en elkaar zo verder helpen. Wat natuurlijk een mooie voedingsbodem is voor beginnende beleggers.

eToro Academy

Om vooral nieuwe beleggers wegwijs te maken in de wondere wereld van beleggen, heeft eToro de Trading Academy opgericht. Hier krijg je meer informatie over beleggingen aan de hand van videos, podcasts en live webinars waar tips & tricks worden gedeeld voor de beginnende belegger.

Foto auteur Miriam Ootjers

Miriam Ootjers

Auteur

 

Disclaimer
De informatie en tekst in deze uiting/artikel is niet bedoeld als zijnde beleggingsadvies en moet daarom worden gezien als puur informatief. Dit artikel is opgemaakt door Square Media Ltd en/of derden en het is aan u om te zien of die wel bij uw persoonlijke financiële situatie past. U bent daarom zelf verantwoordelijk voor een juiste beoordeling of de informatie in dit artikel voor u passend is, in relatie tot uw eigen financiële situatie en doelstellingen.

 

Leave a Reply