Skip to main content
Ryan Reynolds kan binnenkort naar verluid 300 miljoen dollar bijschrijven op zijn bankrekening. De Canadese acteur uit Vancouver is namelijk aandeelhouder van een aanzienlijk gedeelte van het telecombedrijf Ka’ena. Ka’ena Corportation staat op het munt om overgenomen te worden door T-Mobile. Hierdoor kan ‘Deadpool’ naar verluid 300 miljoen dollar cashen.

In 2019 besloot de Reynolds om een minderheidsbelang van 25% van de aandelen te nemen in het telecombedrijf Ka’ena. Dat op zijn beurt weer eigenaar is van Mint Mobile. Op Twitter schreef de acteur enorm ‘’trots en dankbaar’’ te zijn voor de overname van het bedrijf door T-Mobile. Na de overname is de rol van Ryan Reynolds echter nog niet afgelopen. De acteur blijft namelijk een creatieve bijdrage leveren aan Mint Mobile. Het duurt echter nog een klein jaar totdat de acteur de 300 miljoen dollar kan bijschrijven op zijn rekening. T-Mobile hoopt de deal namelijk aan het einde van 2023 volledig af te ronden.

In een verklaring geeft Reynolds aan zeer blij te zijn met de aanstaande overname: „We zijn erg blij dat T-Mobile een agressief last minute bod van mijn moeder Tammy Reynolds heeft overtroffen, omdat we geloven dat de uitmuntendheid van hun 5G-netwerk een betere strategische match zal bieden dan de iets bovengemiddelde mahjongvaardigheden van mijn moeder”.

Mint Mobile is een Amerikaanse mobiele provider die mobiele telefoondiensten aanbiedt met behulp van het draadloze netwerk van T-Mobile. Het bedrijf richt zich op het aanbieden van goedkope mobiele plannen aan consumenten door gebruik te maken van een online verkoopmodel en door geen fysieke winkels te hebben. Klanten kunnen hun eigen telefoon gebruiken of een telefoon kopen van Mint Mobile. Het bedrijf biedt verschillende prepaid mobiele plannen aan voor spraak-, sms- en datadiensten. Mint Mobile staat bekend om zijn lage prijzen, lange-termijnplannen en onbeperkte gegevens. Het bedrijf heeft een reputatie opgebouwd als een disruptor in de Amerikaanse telecommarkt door zijn innovatieve benadering van mobiele dienstverlening.

Foto auteur Miriam Ootjers

Miriam Ootjers

Auteur

 

Disclaimer
De informatie en tekst in deze uiting/artikel is niet bedoeld als zijnde beleggingsadvies en moet daarom worden gezien als puur informatief. Dit artikel is opgemaakt door Square Media Ltd en/of derden en het is aan u om te zien of die wel bij uw persoonlijke financiële situatie past. U bent daarom zelf verantwoordelijk voor een juiste beoordeling of de informatie in dit artikel voor u passend is, in relatie tot uw eigen financiële situatie en doelstellingen.

 

Leave a Reply